Nieuwe collectie DJOOLS

DJOOLS focust op jurkjes!

Sinds vorige week is de nieuwe collectie van het Nederlandse merk Djools te koop. Er is dit seizoen door Daniëlle Bakker – van der Klooster, oprichtster van Djools, heel bewust gekozen om een specifieke richting in te gaan. Want deze winter ligt de focus bij Djools geheel op jurkjes.

De reden is omdat moeders voor hun dochters toch vaak de voorkeur geven aan jurkjes. En daarom is Djools zich volledig gaan specialiseren in het maken van jurkjes in diverse stijltjes en printjes. En uiteraard met bijpassende leggings en kousen.

De Djools jurkjes zijn lekker draagbaar door het gebruik van hoogwaardige jersey stoffen en super zachte sweatstof. Zelf vind ik het leuke aan Djools dat er een mooie mix is in verschillende stijltjes. Ik heb twee meiden, maar zijn beide heel verschillend. De één is 8 jaar en wil steeds meer de wat stoerdere kant op. De ander is 6 jaar en vindt mooie opdrukjes van vogels en vlinders fantastisch. En juist die mix kun je vinden bij Djools. Kijk maar mee naar een gedeelte van de nieuwe wintercollectie:

Super stoer jurkje met gaten! De mouwen zijn van doorgestikt zacht sweater materiaal en het voor en achterpand is vol met gaten. Deze gaten geven het jurkje een stoere damaged look. Je kunt er een wit hemd onder dragen zodat de gaten extra goed opvallen.

 

Het linkse sweatjurkje heeft een prachtige gemeleerd lavendel kleur. Op de voor-
en achterkant grote dots en op de mouwen een print van zwaluwtjes. Het rechtse jurkje is wat donkerder van kleur en heeft  een print met Eiffeltoren en poezen.
De jurk is afgebiest met zwart.

 

Dit is echt een jurkje voor meisjes die gek zijn op roze en fashion. Het jurkje heeft namelijk een print van modepoppetjes!

 

Wat een fijn fris en vrolijk jurkje, prachtige kleur groen en vrolijke print van vogeltjes.

Dit is nog maar een kleine greep uit de vele jurkjes van Djools, kijk voor het volledig aanbod op de site www.djools.nl.

 

x

Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *