Ninni Vi winactie!

Woehoe, de gekte van Ninni Vi is vandaag weer in alle hevigheid los gebarsten. Waarschijnlijk hebben vele van jullie al de afgelopen dagen lijstjes gemaakt met de musthaves en de perfecte combinaties. En tja, ik kan niet ontkennen dat ook ik weer iets van de nieuwe zomercollectie heb geshopt, dat laat ik jullie nog een keer zien uiteraard.

Maar… eerst heb ik een geweldige winactie voor jullie!

Om te vieren dat de verkoop van Ninni Vi vandaag is gestart mag ik in samenwerking met Belle & Beau deze geweldige maxi jurk weggegeven!! En om het feest helemaal compleet te maken win je niet alleen deze jurk maar ook nog de bijpassende haarband en sleutelhanger van Ninni Vi. Hoe gaaf is dat??

Het lijkt mij dat iedereen deze jurk wel graag zou willen winnen en meedoen is super simpel:

– Like de facebookpagina van Little Style Guide en Belle&Beau;

– Deel het bericht op Facebook openbaar;

– Vermeld onder het bericht in welke maat je de jurk graag wilt winnen;

– Tag zoveel mogelijk vriendinnen om je winkans nog groter te maken.

Deze actie loopt één week en ik zal vrijdagochtend 3 maart de gelukkige winnares bekend maken!

Belle & Beau heeft een grote Ninni Vi collectie in huis en bij aankoop vanaf € 100 ontvang je een gratis Ninni Vi sleutelhanger! Zoek je een bepaald item dan kun je ze altijd een pb sturen en versturen is geen probleem.

Liefs, Elise

19 gedachten over “Ninni Vi winactie!

 1. Wat een te gekke actie van een geweldig merk en mijn favoriete winkel Belle & Beau! Ik zou de jurk graag willen winnen in maat 110/116!

 2. Jaaaa wieehoeeeee

  Zoooo super super suuuuuper gaaf
  Ik zou het super vinden in maar 128 mijn meisje zou echt stralen van geluk

  Ik ga duimen

  Groetjes suzan

 3. Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk Little Style Guide <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze WAANZINNIGE en te gekke maxijurk van Ninni Vi voor m'n meisje, WAUW <3 Ze heeft maatje 128.. hopelijk loopt ze er binnenkort weer helemaal hip bij, Super SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  √ geliked

  √ openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

 4. Hihi ja ook ik moet bekennen, ik heb mijn lijstje al gemaakt, het zijn ook wel echt heel veel leuke items hoor in de nieuwe collectie 🙂 ach ja dan maar iedere keer iets bestellen, dan lijkt het helemaal niet zo erg 😉
  Maar eh…super leuk voor mijn meisje in maat 116 🙂

 5. Wauw wat wwn super gave aktie
  Ik zou graag een 122/128 willen winnen voor tessa !
  Die is fan van dit gave merk en staat haar ook super gaaf

 6. Super gaaf zeg..hier grote ninni vi fan en deze zou mijn dochter geweldig staan…en ze vind het zo mooi zo’n lange jurk….dus doe graag mee…maat 146-152

 7. Oh wat zou ik d maxidress graag willen winnen voor mijn meisje. Ik vind hem echt prachtig Heel graag maat 110/116 of 122/128 (mijn meisje is 122 cm maar ik lees overal dat de jurk best lang valt)

 8. Wow ✅ geliked ✅ gedeeld Wat onwijs leuke kennismaking zeg
  maar enthousiast overheerst bij zien van deze wauw factor actie!!

  Wat mooie dress voor mijn prinsesje haar succes op haar verjaardag maat 110
  graag papa’s poppedijntje verdient dit moois naar zware extreme verhuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *