Noppies review

Noppies blijf ik een mooi merk vinden voor Élodie. Toen de meiden klein waren had ik al de meeste schattige pakjes ervan, en nu meer dan 5 jaar later kan ik voor Élodie regelmatig leuke items vinden. Dit keer mochten we iets uit de nieuwe zomercollectie van Noppies reviewen.

Als eerste viel mijn oog op het neonroze rokje. De reden? Het bijzonder stofje waarvan het rokje is gemaakt. Dit is namelijk gemaakt van neopreen, je weet wel dat soort spul waar ook van die wetsuits van zijn gemaakt. Door deze stof blijft het rokje heel mooi iets wijd staan, ook door de grove plooien die erin verwerkt zijn. Het rokje heeft verder een brede aangesloten elastische tailleband. Élodie draagt van het rokje maat 122 bij een lengte van 1.16.

Ideaal aan dit rokje is dat het zo goed met alles te combineren valt. Je ziet deze zomer nog steeds veel neon kleurtjes dus een mooi basis rokje is dan altijd fijn.

Élodie heb ik zelf laten kiezen wat ze graag op het rokje wilde. Tja, en je bent een paardenmeisje of niet dus het shirtje met de allover zebra print was een snelle keuze. Het shirtje heeft een donker blauwe kleur met een gecombineerde bronzen en neonroze print. Ook van dit shirtje draagt Élodie maat 122.

Leggings zijn in Nederland geen overbodige luxe. Deze navy/roze gestreepte legging van Noppies heeft een fijne rib en brede boorden met aan de zijkant koperen knoopjes.

Deze complete outfit shop je heel handige op de webshop van Noppies zelf.

Liefs, Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *