O’Chill review winter

De eerste review van dit winterseizoen is een feit, en wat voor eentje! Hoe leuk is deze set van O’Chill met het hondenprintje? Ik denk dat veel meisjes hier heel blij van worden.

Élodie in ieder geval wel, ze is een grote dierenvriend en gek op onze hond Nuca. En omdat Nuca gewoon heel goed bij deze set past mocht ze ook een keer als model staan. En dat doet ze goed toch, ze bleef alleen niet zo lang zo netjes zitten haha!

De wintercollectie van O’Chill kenmerkt zich door de combinatie van voornamelijk donker blauw  met de felle coral kleur. Super gave kleurencombi wat er echt uitknalt. Ieder seizoen bedenkt O’Chill weer een origineel printje en deze winter speelt het witte hondje de boventoon. Dit printje is ook verwerkt in verschillende jurkjes en sweater.

Om wat te variëren tussen jurkjes en rokjes vind ik zo’n kort broekje ook ideaal. Omdat er een lichte stretch in het broekje zit, zit het fijn en voelt ook zacht aan. Mocht het nodig zijn dan kun je de taille nog verstellen door het verstelbare elastiek. Onder het broekje heb ik nu gekozen voor een coral kleurige legging, maar wil je wat meer rust houden kies dan voor een navy kleur maillot of legging. Op de voorkant van het shirtje de grote hondenprint met een coral kleurig strikje als detail.

O’Chill vind ik een super merk voor Élodie, ze is net 6 jaar en draagt graag ook vrolijke kleding met kekke printjes. Verder is het een merk wat heel goed betaalbaar is, zowel het shirtje als het shortje shop je voor 24,95 per stuk. Qua maat vind ik het goed op maat vallen, Élodie is 1.20 lang en draagt de set in maat 122. Naar verhouding vind ik het shortje iets kleiner uitvallen t.o.v. het shirtje.

De nieuwe wintercollectie van O’Chill shop je o.a. bij: BeHipster en Merkmeisjeskleding

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *