Winter musthave; de Like Flo zebra winterjas

Voor mij echt de absolute musthave als het om een winterjas gaat.. deze van Like Flo!

Tja, wat moet ik hier nog over zeggen? Hij is zo tof, prachtig gemaakt van een wolmix, heerlijk zacht van de binnenkant en gewoon super hip!

Ik ging eigenlijk voor een nieuw setje van Like Flo maar Alizée trok deze jas uit het rek, deed hem aan en riep alleen maar oooooh deze is zooooo zacht! Aangezien ik een zwak voor dierenprintjes heb kon ik eiongelijk niet om deze jas heen. Omdat de jas gemaakt is van een wolmix was ik bang dat hij zou kriebelen. Alizée kan niet goed tegen kriebelende stofjes dus een wollen trui is hier echt een no go. Maar omdat de gehele voering in de jas gemaakt is van een ultra zacht zwarte velours stof is van kriebel geen sprake.

Een jas van wol is vooral ook heerlijk warm in de winter. De jas sluit niet heel hoog dus voor het straks echt heel koud is zoek ik er nog een leuke sjaal bij. Qua kleur kan veel en dacht zelf aan een mooie oker tint.

De jas sluit door middel van een rits, een knoopsluiting boven en onderin twee grote drukkers. Qua maat vind ik deze jas prima op maat vallen, Alizée is nu zo rond de 1.25 en draagt de jas in maat 128. Ze heeft hiermee nog voldoende groeiruimte om er lekker de hele winter mee te kunnen doen. De jas is o.a. verkrijgbaar bij KO&FLO.

x

Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *