Paper Wings

Paper Wings: voor velen van jullie misschien nog een onbekend merk, maar ik ben van mening dat daar verandering in moet komen!

En dus ga ik jullie in dit blog meenemen in het verhaal over Paper Wings en laat ik jullie een deel van de collectie zien die ik laats op Ibiza heb mogen fotograferen.

Paper Wings is voor Europese begrippen nog een redelijk nieuw merk. Maar toch bestaat dit van origine Australisch merk al 10 jaar. Het merk kenmerkt zich door unieke designs, prints waar kids heel blij van worden. Verder heeft de kleding iets sprookjesachtig en is betoverend mooi.

Paper Wings wordt geproduceerd in Vietnam, in hun eigen fabriek. Op die manier hebben ze zelf controle op de juiste werkomstandigheden en blijft de kwaliteit gegarandeerd. Want die kwaliteit die is echt heel goed. Eerlijk is eerlijk, de kleding is niet goedkoop, maar de mooie designs en prachtige kwaliteit maakt het wel heel uniek. One piece of a kind om het zo te zeggen.

De collectie biedt kleding voor zowel jongens als meisjes en bestaat uit 2 verschillende thema’s. Ik viel voor het eerste thema genaamd ‘ FIELD OF DREAMS’. De kleding heeft prachtige opdrukken van bloemen, vlinders, elfjes en lammetjes. Kijk mee naar de foto’s..

En droom je al mee..? Ook een beetje verliefd geworden op dit mooie merk? Dan wil je vast weten waar je Paper Wings kunt kopen. In Nederland verkoopt alleen Pimp Your Kids de jongenscollectie. Maar wil je ook de meisjescollectie shoppen dan kun je bij de Duitse webshop Tammi Kindermoden terecht. Paper Wings is trouwens hard op weg om meer verkooppunten in Europa, en dus ook in Nederland, te krijgen.

Qua pasvorm vallen de shirtjes die de meiden aan hebben en het jurkje met de paardenprint wat wijder, dat hoort dan ook bij het model. Het jurkje met tutu valt normaal op maat. De stoffen voelen heerlijk zacht aan, en met name het jurkje met de paardenprint valt heerlijk koel om het lichaam. En dan het tuniek met de vlinderprint op de achterkant, WAUW!! Die is zooooo fijn voor in de zomer en om mee te nemen op vakantie!

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *