Cadeautjes voor de juf of meester van Prachtig Kado

Het eind van het schooljaar nadert.. Hier in het zuiden gaan we de laatste schoolweek in en dan gewoon 6 weken vakantie, hoe fijn is dat!

In deze laatste schoolweek stond gisteren juffen/meesterdag gepland. Een dag waarbij alle leerlingen en ouders de leerkrachten in het zonnetje zetten. Want dat mag ook wel eens een keer toch?! Als groepsmoeder van groep 456 had ik de taak om samen met twee andere groepsmoeders een leuk cadeautje te bedenken voor de juf. We bedachten dat iets voor in de klas leuk zou zijn en iets persoonlijks voor de juf zelf.

Een klok is een onmisbaar item voor in de klas natuurlijk, en hoe leuk is het dan om een klok te hebben met een foto van de hele klas! Die foto trouwens, dat was nog een leuke opgave, want zie maar eens 26 kids allemaal leuk op de foto te krijgen. Maar het is gelukt en toen gingen we op zoek naar een bedrijf wat dit soort klokken kon maken. We kwamen bij PrachtigKado uit. Een bedrijf wat zich richt op gepersonaliseerde cadeaus. En je kunt het zo gek niet bedenken of ze kunnen het voor je maken met een gewenste tekst of logo naar keuze. Of natuurlijk met een leuke foto! Super leuke unieke cadeaus met de hand gemaakt en ik weet zeker dat de juf of meester van jouw kids dit geweldig zal vinden! Enkele voorbeelden: een mok met tekst of foto, sleutelhanger, notitieboekje, short en nog veel meer.

De klok die wij hebben besteld bij PrachtigKado is gemaakt van glas en wordt geleverd incl. een ophangsysteem. Ik heb express de foto van een blur voorzien zodat de kinderen niet herkenbaar in beeld komen, maar uiteraard is dit in werkelijkheid niet het geval. De klok is in verschillende maten verkrijgbaar en de cijfers zijn in verschillende kleuren mogelijk.

Naast een klok voor in de klas is een persoonlijk cadeautje natuurlijk ook heel leuk. Om de juf lekker te laten relaxen koos ik voor een paar badslippers. Deze badslippers zijn gemaakt van badstof en wordt geleverd in one size. Qua opdruk is bij PrachtigKado alles mogelijk, tekst of een logo, dit kun je zelf heel makkelijk tijdens het bestelproces invullen. Super eenvoudig en snel heb je zo een leuk persoonlijk cadeautje gemaakt!

Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuk juffen of meester cadeau, check dan vooral eens de site van PrachtigKado! Enne, super snel wordt de bestelling gemaakt en geleverd. Want voor 16.00 uur besteld wordt dit doorgaans de andere werkdag uitgeleverd!

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *