Preview / Review Br@nd

Vanmiddag heb ik jullie al een collage laten zien van een prachtige set uit de nieuwste collectie van Br@nd. Nu hoop ik dat jullie natuurlijk ook heel benieuwd zijn naar de aan foto’s..

Gelukkig was het vanmiddag droog maar die paraplu was te leuk om niet af te toe als accessoire te gebruiken. Van Ellen mochten we deze prachtige set reviewen. Deze sweat jurkjes (model Dress Sweat) zitten super fijn en heeft voor Alizée echt de perfecte pasvorm. Deze winter kun je voor het eerst kiezen uit een opdruk met een cijfer. Super cool want dit geeft het jurkje een wat meer stoerdere en sportieve look. Perfect voor meiden van 8 jaar hihi.

Overigens is het jurkje te koop met een vaste opdruk, de Love opdruk en ook met zelf te kiezen opdruk. Dus je kunt helemaal je eigen draai eraan geven. Zoals we van Br@nd gewend zijn heeft ook dit jurkje mooie details. Aan de zijkant van het jurkje loopt vanaf de oksel tot onderaan een bredere striping met donkerblauw / witte streep. Dit streepdetail komt ook weer terug op de achterkant waar een klein fake zakje zit.

Het jurkje kun je combineren met een maillot of kniekousen en zelfs op een jeans staat het super cool! En dat is denk ik ook wel het leuke van dit jurkje dat je er goed mee kunt combineren. Zo heb ik zelf al weer een nieuwe combinatie in mijn hoofd maar daarover later meer.

De blauw met grijs gestreepte maillot van Br@nd voelt mooi dik aan en sluit perfect aan. Ze lijkt door die strepen zelfs een beetje langer haha. Leuk detail is het rode kruisje aan de zijkant. Voor nu nog wat te warm voor een maillot en daarom zijn de kniekousen ideaal. Zo lang het nog blote benen weer is maken we daar graag gebruik van toch?

Goed, iets over de maatvoering. Alizée is nu zo’n 1.25 lang en smal gebouwd. Ze draagt zowel het jurkje als de maillot in maat 122/128 en deze maat is helemaal perfect voor haar. Voor de winter heeft ze nog voldoende groeiruimte zonder snel te kort te worden.

Oja, die coole boots zijn van Shoeby. Ok, ze zijn niet van leer maar zien er echt super uit en Alizée vindt ze heerlijk zitten. Ze voelen niet stug aan en lopen daardoor perfect. De kleur is donker blauw met een schubben effect. Ze vallen best ruim en zijn vanaf heden verkrijgbaar en goed met Br@nd ook te combineren.

Gelukkig geen vlek op het jurkje maar gewoon nat van de regen toen ze tegen de paal aan geleund stond 😉

Zoals jullie vast al hebben gelezen zal morgen rond 09.00 de verkoop van de wintercollectie van Br@nd van start gaan. Ik ben super benieuwd naar jullie aankopen morgen, en als je wilt plaats dan de items die jij hebt uitgekozen. Ik wens jullie allemaal heel veel shopplezier morgen, hopelijk zonder al te veel stress hoewel de nodige spanning er toch wel een beetje bijhoort.

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *