Retour flash collection review

Retour als outfit voor de feestdagen? Ja zeker weten, want hoe feestelijk is deze te gekke set uit de flash collection van Retour??

Glitter en velvet en dit alles in een super hippe outfit gegoten. Voor meiden die gewoon lekker een broek willen dragen en helemaal hip voor de dag willen komen. Echt deze set, verliefd hoor! De flash collection bestaat uit items, voor zowel jongens als meiden, die perfect zijn voor de feestdagen, ze hebben net even die extra sparkle.

Natuurlijk is deze set ook helemaal leuk om ook buiten de feestdagen om te dragen, de broek kun je eindeloos combineren, ook met een leuke sweater super gaaf. Het roze shirt heeft natuurlijk een hoog sparkle gehalte door de all-over lurex. Yes, met dit shirt kom jij de feestdagen helemaal stralend door! Op de voorpand zitten leuke ruches en het merk logo van Retour. Ik was even bang dat de lurex misschien zou kriebelen maar gelukkig is dit niet het geval, de stof voelt lekker zacht en soepel aan.

Een broek die gewoon super relaxt zit en ook nog eens stijlvol is, kan die combinatie? Ja hoor dat kan, check maar eens deze broek van Retour. Het is een sweatpants model, ze voelt hij ook aan met dragen, maar toch door de pasvorm en de te gekke velvet zijkant helemaal stijlvol. Echt een broek voor alle hippe meiden met wat lef en die gaan voor de laatste trends.

En had je het velvet kraagje al gespot?? Losse kraagjes zijn zo ideaal om een outfit helemaal af te stylen. En dat doet dit zachte velours kraagje dan ook, het heeft een mooie wijn rode kleur, dezelfde kleur als de zijkant van de broek.

Helemaal te gek toch deze outfit? Naast deze items heeft de flash collection nog meer hele toffe outfits die zo mooi zijn voor de komende feestdagen, maar ook gewoon voor daarna natuurlijk. De gehele flash collection is te vinden op de webshop van Retour zelf. Alizée draagt de set in maat … bij een lengte van 1.31.

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *