Review Bunnies shoes

 

Yeah, het is weer blote benen weer!!! Dus de zomerjurkjes en rokjes mogen uit de kast en de toffe kniekousen mogen gezien worden. Het jurkje wat Élodie aan heeft is van B.Nosy en heeft een leuk allover waves printje en een tule rokgedeelte. Op de voorkant een zilverkleurig tekstprint. De cobalt blauwe kniekousen passen perfect bij het jurkje.

En hebben jullie Élodie haar nieuwe zomerschoenen al gespot? De winterlaarzen mogen opgeborgen worden en nieuwe zomerschoenen kunnen geshopt worden. Van Bunnies mochten we een super tof paar schoenen reviewen. En ik moet zeggen dat kan Élodie prima want die is best kieskeurig wat betreft haar schoenen. Ze is dus goed in staat om haar mening te geven want schoenen moeten bij haar wel aan bepaalde eisen voldoen.. Ze moeten ten eerste lekker zitten anders gaat mevrouw miepen. Snap ik ook, je moet er wel de gehele dag lekker op kunnen lopen, rennen, fietsen en klimmen. Nu heb ik uit het verleden hele goede ervaring met Bunnies want de meiden hebben hun eerste stapjes met schoenen van Baby Bunnies gemaakt. Kids worden groter en het leuke is dat Bunnies meegroeit met het kind. De collectie bestaat namelijk uit Baby Bunnies (maat 18 t/m 23), Flex Bunnies (maat 20 t/m 27), Stap Bunnies (maat 20 t/m 32) en Super Stap Bunnies (maat 24 t/m 32). Dus voor iedere fase leuke passende schoenen. Uit de serie Super Stap Bunnies zijn deze gave echte meiden schoenen. Gemaakt om lekker mee te rennen, wandelen, hinkelen en nog veel meer. De schoenen zijn lekker stevig en hebben slijtvaste zolen. Ideaal vind ik ook het uitneembare zooltje, op die manier kun je heel eenvoudig checken of de maat (nog) goed is. Élodie vindt de schoenen heerlijk zitten en wat ze vooral zo leuk vindt is de mooie gouden met fuchsia kleur. En niet vergeten het detail van het blaadje aan de rits, mooi en functioneel. Sowieso zijn de schoenen heel praktisch ook want naast de veters zit er ook een rits in. Nu kan Élodie al wel zelf veters strikken maar als we haast hebben kan ze de schoenen ook gewoon zo aantrekken door middel van de rits en is strikken overbodig, ideaal!

 

De schoenen heeft Élodie helemaal goedgekeurd. Ze vindt ze heel fijn zitten, ze kan ze gemakkelijk zelf uit- en aandoen. En ze vindt prachtig door de mooie bloemen, glitter en goud en ze passen perfect bij haar zomerkleding. Klik hier voor alle verkooppunten van deze Bunnies schoenen. Ze vallen goed op maat en zijn perfect voor de normale voetjes.

Liefs, Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *