Review: One of a kind t-shirt bedrukt door Drulin

Drulin bedrukt t-shirts in alle maten, dus voor zowel kinderen als volwassen met iedere gewenste tekst. Op die manier heb je een super origineel t-shirt, echt een one of a kind piece.

Je eigen naam op je shirt is al stoer, en tegenwoordig zie je veel grote cijfers op t-shirts terugkomen dus die combinatie is helemaal leuk. Je kunt zelf kiezen of je de achterkant of voorkant wilt laten bedrukken en de maten gaan van 92 t/m 176 (kids) en S t/m XL (volwassen).

Nu vragen jullie je misschien af waarom ik gekozen heb voor de cijfers 9 en 11. Nou ik heb het geboortejaar gebruikt als cijfers om het helemaal persoonlijk te maken. Je kunt kiezen voor een wit of zwart shirt en is natuurlijk overal leuk mee te combineren. Alizée draagt haar shirt op een jeans van Dutch Dream Denim (model Tasa) verkrijgbaar bij Kindergoed en de rode sneakers zijn van British Knights. Élodie haar broek is van DJ Dutchjeans en is gemaakt van een fijne luchtige stof en bij Jayno verkrijgbaar. Door het grafische print lekker stoer. De shirtjes vallen trouwens mooi op maat, Alizée draagt maat 122 (bij een lengte van 1.23) en Élodie draagt maat 116 (bij een lengte van 1.17).

Wil jij ook zo’n stoer shirt voor jezelf of voor je kids voor slechts 15 euro? Bestellen is heel simpel, klik hier. Kies de kleur en maat uit en vermeld de door jou gewenste tekst en nummer. Binnen 5 werkdagen heb jij je eigen custom-made shirtje in huis, super tof! Naast het bedrukken van shirtjes kun je bij Drulin ook terecht voor diverse andere items met bedrukking zoals een rompertje, puzzel, naamplaten, sleutelhanger en meer.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *