Even voorstellen: De Kleertjesfabriek

Soms schept iets wat je gemeen hebt een band.. en dat had ik dus bij Wendy, eigenaresse van kinderkleding webshop De Kleertjesfabriek. We zijn beide net gestart en hoe ik Wendy heb leren kennen met dezelfde passie en enthousiasme om iets van niets tot een mooi succes te maken.

Mijn interesse voor De Kleertjesfabriek werd gewekt door haar leuke posts op social media. Toen ik zag welke merken verkocht worden was ik helemaal enthousiast en het fijne contact met Wendy maakte voor mij het plaatje compleet. Want ook met een webshop kun je heel goed in staat zijn om persoonlijk contact te hebben en dat is denk ik dan ook wel één van de sterkste kanten van De Kleertjesfabriek. Twijfel je over een bepaalde maat? Geen probleem, het team van De Kleertjesfabriek zal met liefde en plezier je adviseren.

Goed, even kennismaken met Wendy, eigenaresse van De Kleertjesfabriek en sinds eind januari gestart. Haar droom was om ooit een eigen webshop met kinderkleding te kunnen openen. Met de nodige ervaring en een flinke dosis ambitie en enthousiasme is het haar gelukt! En webshop met een super mooie mix aan kinderkledingmerken voor zowel jongens als meisjes. De merken die De Kleertjesfabriek verkoopt zijn: Indian Blue Jeans, Retour, Jake Fischer, Baker Bridge en Pepe Jeans. Een super leuke mix van stoer tot sportief en alles er tussenin. Zo kun je voor iedere gelegenheid de perfecte outfit shoppen.

En over shoppen gesproken..vanaf vandaag is shoppen nog leuker bij De Kleertjesfabriek want koop je voor minimaal 50 euro aan kleding dan ontvang je maar liefst 10 euro korting op je aankoop! Gebruik hiervoor de code: LENTE2017.

Reden te meer dus om eens een kijkje te nemen op de webshop van De Kleertjesfabriek! En volg ze ook op Facebook en Instagram voor de nodige inspiratie.

Liefs, Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *