Win een Ty Beanie knuffel!

Mijn meiden hebben naast kneedgum (ja echt, tot mijn grote ergernis) nog één grote verzamelwoede..ze zijn gek op Ty Beanies. Je weet wel, die knuffels met die grote ogen en die verkrijgbaar zijn in allerlei soorten en kleuren. Het verschonen van hun bedden kost me behoorlijk wat tijd en moeite want al die Ty Beanies moeten uiteraard bij ze in bed slapen. Aangezien ze er ondertussen al behoorlijk wat hebben blijft het wel een uitdaging om ergens weer een nieuw exemplaar te scoren. Maar de webshop 4Kidsfashion biedt de uitkomt, want jeetje wat een hoeveelheid verschillende grote ogen knuffels!! In verschillende maten en zoveel keuze dat het voor de meiden bijna onmogelijk was om eruit eentje te kiezen. Maar het is gelukt hoor en vol trots laten ze hun knuffel aan jullie zien. En omdat ik weet hoe blij kids van zo’n knuffel worden mag ik in samenwerking met 4Kidsfashion ook zo’n Ty Beanie weggeven!! Hoe je meedoet lees je hieronder.

4Kidsfashion heeft een gevarieerd aanbod met het leukste speelgoed en gadgets. Daarnaast ook leuke tassen o.a. van Zebra. Dus heb je een feestje en zoek je nog een leuk cadeautje kijk dan echt eens bij op deze webshop want zeker weten dat je daar iets leuks kan vinden. Goede service en snel geleverd!

Maak kans op een Ty Beanie (15 cm) naar keuze. Meedoen is simpel:

  • like de pagina van Little Style Guide
  • like de pagina van 4Kidsfashion
  • like en deel het bericht openbaar
  • het taggen van al je vrienden zou ik super tof vinden en vergroot je winkans

De gelukkige winnaar zal ik vrijdag 7 april bekend maken!

Liefs, Elise

 

1 gedachte over “Win een Ty Beanie knuffel!

  1. En het zijn niet alleen onze drie dochtertjes maar ook de twee meisjes waar onze middelste een partijtje van heeft komende week, die Ty Beanie op het verlanglijstje hebben staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *