ROSAJOU make up speciaal voor kids

Make up voor kids? Natuurlijk, ik ben geen voorstander dat kids zich helemaal dicht plamuren met make up een kind moet kind zijn. Maar heel veel meisjes zijn wel dol op make up, en ik denk dat er regelmatig meisjes stiekem mama’s lipstick uittesten. Bij mij gaan ze niet met make up naar school maar op een woensdagmiddag kunnen ze er wel heerlijk mee bezig zijn. En zo in de zomer vind ik zelf een kleurtje op de nagels heel leuk staan.

Ook mijn meiden vinden het leuk om met make up in de weer te zijn. Ik laat ze lekker hun gang gaan maar vind het wel belangrijk dat wat ze gebruiken veilige producten zijn. En daarom ben ik zo enthousiast over het Franse make up merk Rosajou! Een tijdje geleden kregen we een mooie pakketje opgestuurd met de vraag of de meiden dit eens zouden willen uittesten. Nou dat wilde ze wel!!

Eerst iets over Rosajou want mogelijk dat nog niet iedereen bekend is met die make up merk. Rosajou heeft een make-up collectie voor kinderen van 5 tot 10 jaar. De producten zijn ontwikkeld met de grootste zorg door Franse laboratoria. Plezier hebben met het je mooi maken met gezonde en lichte producten is de kernfilosofie van Rosajou. Omdat de huid van kinderen het beste verdienen gebruikt Rosajou ingrediënten van hoge kwaliteit die vrijwel volledig van natuurlijke aard zijn. Veilige formules voor mooie en goede producten aangepast aan de kinderhuid.

Het doel van Rosajou is niet om kleine meisjes te veranderen in Barbie popjes, nee het gaat Rosajou vooral om plezier maken. Samen met je vriendinnetjes je nagels laken en de soft tone lipsticks gebruiken. De nagellak is op waterbasis (peel-off) dus niet schadelijk voor de nagels. De lipsticks ogen heel natuurlijk en geven een licht getint kleurtje op de lippen.

De nagellak is heel gemakkelijk aan te brengen, en mocht er een keer uitgeschoten worden dan kan dit heel eenvoudig met een doekje verwijderd worden. De lipsticks geven een heel natuurlijk kleurtje en glansje en zien er mooi uit. Leuk om neer te zetten op het bureau of make up tafel! Ik vind Rosajou een echte aanrader voor meiden die houden van lekker tutten.

Het gehele assortiment, wat bestaat uit nagellak, lipstick, blusher, accessoires en giftsets, kun je online kopen op de site van Rosajou zelf. Maar wil je liever het eerst zelf in de winkel zien en testen dan kun je terecht bij één van de onderstaande winkels:

Ik ben benieuwd, vinden jullie meiden het ook zo leuk om make up te gebruiken?

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *