Scotch R’belle, HET tule rokje

Soms heb ik dat, dan val ik niet op een bepaald merk maar net op die ene bepaalde kleur. En dat had ik bij dit rokje van Scotch R’belle toen ik bij Ko&Flo binnen liep.  Vind deze kleur zo ontzettend gaaf en bijzondere kleur. Is het blauw, is het groen..? Het is een mix van deze twee kleuren, een hele mooie petrol kleur.  De tule laag en de onderrok geven een waanzinnig mooi effect.

Scotch R’belle staat bij dit soort rokjes natuurlijk bekend om de prachtige tailleband. Ook bij dit rokje is deze poeder roze band met blauw kleurige tekst een mooie eye catcher. Ik twijfelde wel overigens heel erg over de maat omdat Alizée met haar lengte (1.22)  tussen maat 6 en maat 8 invalt. Omdat ik deze rok eigenlijk ook wel heel gaaf vond om hem wat langer te dragen heb ik gekozen voor maat 8. Hij valt nu net ietsje over de knie en dat is ook wel de trend die we deze zomer regelmatig zullen zien. Hou je van wat pittiger dat kan natuurlijk ook, krijg je weer een hele andere look. En dat vind ik nu juist zo leuk dat je met één kledingstuk een heel eigen draai aan iets kan geven. Zo heb ik gekozen om het nu met deze stoere boots van Giga te combineren. Ik vond het contrast tussen de girly rok en de stoere boots wel gaaf. Maar natuurlijk is een leuk zomerschoentje of slippertje straks richting het voorjaar en zomer een goed idee.

De rok heb ik op twee manieren gecombineerd. De dubbele laagse top was mijn keuze en het shirtje was die van Alizée, beide zijn ook van Scotch R’belle. De top heeft een streep design met een kleine glitter erin en de twee lagen kunnen ook afzonderlijk van elkaar gedragen worden.  Het witte shirtje heeft zowel op de voor- als achterkant verschillende printjes. Een ideaal shirtje voor zowel op dit rokje maar ook zeker op een licht gekleurde jeans en wit sneakertje.

Maatadvies: zoals al aangeven heb ik voor het rokje maat 8 gekozen bij een lengte van 1.22. De top is ook maat 8 maar maat 6 had ook nog prima gekund omdat Alizée vrij smal is. Het shirtje is wel maat 8.

Verkoopinformatie: deze totaal set shop je bij Ko&Flo. En naast deze set zag ik nog heel veel andere mooie Scotch kleding hangen.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *