LavaLava: new girl in town!

Van vrieskou is er de komende twee weken geen sprake meer. Ik ben er blij mee want ik ben toch echt een zomer mens en verlang naar die eerste voorjaars zonnestralen.  En ik weet het, het duurt echt nog wel even maar om al een beetje in zomerse sfeer te komen hebben we onlangs onze zomervakantie geboekt. En bij onze zoektocht naar de ideale zonbestemming komt natuurlijk ook de zomerkleding om de hoek kijken. En mijn oog viel tijdens mijn bezoek aan de Kleine Fabriek op het nieuwe meisjesmerk LavaLava. Nou ik kan je verzekeren dat bij het zien van deze collectie je echt het ultieme vakantie gevoel krijgt. Het is een veelzijdig merk, zwierig, kleurrijk en stijlvol.

Dit toffe nieuwe merk wordt vanaf half februari verkocht en staat in het teken van vakantiegevoel in zomerse sferen. Wapperende rokken en vrolijk gekleurde stoffen. In totaal zijn er 36 verschillende items, waar maar liefst elf kleuren voor gebruikt zijn. Dat laat in een notendop zien hoe fleurig de collectie is. Elk meisje zal zich stoer voelen in kleding van LavaLava. Maar ook voor de bohemian chic- look is LavaLava uitermate geschikt. Ging jij voorheen nog onopgemerkt over straat? Vanaf nu ben je talk of the town als het aan LavaLava ligt. Het merk werkt in haar collectie vooral met tricot, gemaakt van organisch katoen met een flinke dosis lycra. Daarnaast wordt er crêpe voor verschillende bloesjes gebruikt, jeans voor shortjes en er is een prachtig geweven stof met Peruaanse tinten die als rode draad door de hele collectie terugkomt.

LavaLava is voor meiden tussen de 4 en 16 jaar oud (maat 116 t/m 176) en de prijzen liggen tussen de € 19,95 voor een topje en € 49,95 voor een maxidress. Met LavaLava flaneer je langs boulevards, huppel je over prachtige stranden en dans je onder de warme zon. Want: flaneren kun je leren! Vanaf half februari o.a. verkrijgbaar bij Kindergoed.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *