Sneak peek event Tygo & vito

Een tijdje geleden mocht ik als brandrep aanwezig bij het sneak peek event van Tygo & vito. En ik was hier niet alleen, nee samen met onze winnaar Ryan en zijn moeder mochten we hierbij aanwezig zijn. En Ryan speelde de hoofdrol want hij mocht als een top model op de foto in zijn zelf uitgekozen outfit.

De middag begon met een enthousiast ontvangst in de showroom door het team van Tygo & vito. Er werd gestart met een kick-off waarbij er kort iets verteld werd over Tygo & vito en werd de nieuwe zomercollectie geshowd. Vervolgens mochten alle winnaars zelf een outfit uitkiezen, ons topmodel Ryan wist precies wat hij cool vond, zijn keuze viel o.a. op een te gekke hoodie in blauwe camouflage print en een mooie skinny jeans. Vervolgens werd alles gepast en wauw wat zag Ryan er cool uit in zijn nieuwe Tygo & vito outfit!!

Aan het eind van de middag gingen alle kids voldaan met hun nieuwe outfit en een ervaring rijker naar huis. Super geregeld Tygo & vito en jullie collectie is helemaal top! Ook zo benieuwd naar de collectie? De eerste levering is vanaf heden verkrijgbaar bij o.a.  Kleertjes.comBol.com en kixx Online. Als de website van Tygo & vito online is kun je daar alle verkoopadressen terugvinden.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *