SKURK review en WINNEN!

Een goed begin van deze nieuwe week, want je maakt namelijk deze week kans op een shirt van SKURK! Super gaaf toch?! Omdat ik dit shirt voor mijn neefje zo ontzettend gaaf vind mag ik er ook eentje weggeven!

Wat een super leuk contact had ik met Helga, één van de dames achter het jongensmerk SKURK. Samen met Marlou had ze een droom om een eigen jongenslabel te ontwikkelen. En dankzij hun passie, jarenlange ervaring in de modebranche en enthousiasme is SKURK inmiddels al haast niet meer weg te denken in de kinderkledingbranche.

Rebelse jongen
SKURK is de Scandinavische vertaling van de woorden schurk, bandiet, boefje, rebelse/stoere jongen. Het BOEFJE staat dan ook centraal en het stoere imago zien we terug in de kleding. En als er eentje een boefje is dan is het mijn neefje Felipe wel! Heerlijk ventje en altijd weer een super leuke uitdaging om dit rebelse jongetje op de foto te zetten. Hij past dan ook echt helemaal bij SKURK en het shirt wat hij draagt zit hem als gegoten.

De stoere grijze longsleeve heeft voorop de tekst: Stay wild and go viking. Ideaal een longsleeve voor deze periode waarbij een trui nog te warm vaak is en een shirt met korte mouwen te koud. De mouwen hebben een toffe print van bladeren.

 

Vind je deze longsleeve ook zo gaaf? Lees dan snel verder want je maakt deze week kans om hem in de door jouw gewenste maat te winnen! Mee doen is super simpel:

  • Like en volg de Facebookpagina van Little Style Guide en SKURK;
  • Volg Little Style Guide ook op Instagram;
  • Like en deel het bericht openbaar;
  • Laat in een reactie onder het Facebookbericht weten in welke maat je de longsleeve wilt winnen;
  • Het taggen van vrienden en vriendinnen is geen must maar zou ik wel heel fijn vinden.

Volgende week maandag, 2 oktober, maak ik de winnaar bekend. Succes!!

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *