Lucky No.7

Lucky No.7 is een stoer Nederlands merk die baby- en kinderkleding verkoopt t/m maat 122/128. De slogan van het kledingmerk luidt: Boys only, Girls allowed!  Het merk is een beetje rebels met een knipoog naar tienermode. Wat een geluk dat Élodie nog goed maat 122/128 past!

Lucky No.7 staat voor stoer, rebels; just a little bit! met een knipoog naar tiener mode, comfort en duurzaamheid. Lucky No.7 heeft 3 basis collecties die altijd op voorraad zijn. Daarnaast worden er 3 keer per jaar all season collecties gelanceerd. Kenmerkend aan de collecties zijn het kleurgebruik, unieke prints, comfort, kwaliteit en de kracht van het combineren. Het merk maakt veel gebruik van de kleuren zwart, grijs en wit waardoor er telkens een lijn ontstaat die gemakkelijk door meisjes en jongens kan worden gedragen.En natuurlijk alles passend in zwart-wit babykleding trend.

Uit de Proud 2be Loud collection is deze sporty sweater dress. Super toffe strepen en bij de mouwen een witte striping. Voorop verschillende opdrukken met eigenwijze quotes. En zie je het kleine roze detail, want hey meisjes blijven natuurlijk nog altijd meisjes.

Élodie is 1.20 ongeveer lang en draagt de sweater dress in maat 122/128 en je shopt hem hier. Leuk om te combineren met een fake leather zwarte legging. Stoere sneakertjes eronder of kies voor zwarte boots.

Let’s rebel it!

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *