Preview & review TOPitm 2e levering

Vanavond een preview met review in één want ik mocht van TOPitm al een prachtige set uit de tweede levering reviewen. En wat voor een set! Bij het open maken van het pakket riep Alizée direct ‘dit wordt mijn mijn lievelingsbroek’! En ik snap haar wel, wat een super fijne broek is dit! Super pasvorm, zacht en mooie details.

De tweede levering van TOPitm bestaat rokjes, broeken, shirtjes en jurkjes die onderling perfect met elkaar te combineren zijn. De navy kleur wordt gecombineerd met een warm rode tint.

Alizée draagt het shirt met een rode print. Heel mooi zijn de mouwen die afgewerkt zijn met een lurex glitter. De stof voelt zacht aan en er zit een fijne stretch in. Het shirt zit mooi aangesloten, ideaal dus ook voor de wat smallere meisjes. En dan die broek, die is zo gaaf! In de stof zit een glitter verwerkt. Ik was eerst even bang dat Alizée zou gaan gillen als ze de broek aan zou hebben. Ze is vrij gevoelig voor bepaalde lurex stoffen en in het verleden hebben we wel eens broeken gehad met een glitter die onwijs kriebelden. Geen idee wat TOPitm met deze broek heeft gedaan maar hij is zacht! Hij kriebelt niet en heeft een hele fijne pasvorm. In de taille komen de leuke lurex glitter strepen terug die ook bij de mouwen van het shirt verwerkt zijn. De taille kun je wat aantrekken door het koord mocht dat nodig zijn. Aan de zijkant van de broek loopt een navy tape. Dit, samen met de zakken, maakt het de broek ook lekker sportief.

Alizée is nu zo’n 1.26 en draagt de set in maat 122/128. Deze maat zit haar als gegoten. En wat vinden jullie van deze outfit? De gehele 2e levering is vanaf morgen (donderdag) TOPitm verkrijgbaar dus wees er snel bij!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *