TYGO & vito 2e levering review

Ook de tweede levering van het jongensmerk TYGO & vito is nu verkrijgbaar en bestaat uit fijne jeans, longsleeves en sweaters. Ik ben een meisjes mama maar als ik mijn schoonzus moet geloven gaan jongens niet altijd even zuinig met hun kleding om. Dus de kleding voor mijn neefjes moeten tegen een stootje kunnen.

Mijn jongste neefje Thierry speelt uiteraard nog graag op de grond, klimt en klautert overal op. Een jeans moet voor hem dus niet alleen tegen een stootje kunnen maar moet ook lekker zitten. Ik heb hem daarom deze spijkerbroek van TYGO & vito eens goed laten uittesten en aangezien hij zelf ook helemaal happy is in zijn broek kan het niet anders dan dat hij fijn zit. Het is een skinny fit 5-pocket model in een wat donkere denim kleur. In de taille zit een verstelbaar elastiek en in de stof zit een licht stretch. Super tof zijn de kniestukken, dit geeft het broekje net weer een andere look. Het voordeel van de jeans is dat deze in enkele maten verkrijgbaar is. Op die manier voorkom je dat je net tussen een maat in valt.

De groene kleur van deze sweater vind ik super stoer en in de buidelzak kan er lekker gehangen worden. Op de voorkant nog een leuk borstzakje en op de mouw verschillende patches. De sweater is gemaakt van een fijne wat dikkere stof, heerlijk voor de wintermaanden! Mooi detail dat ook op de rug nog een bedrukking staat.

 

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *