Soon in stores; sneak peeks en leverdata!

 

In love, op dit meisje natuurlijk maar ook op de super ss18 collectie van Bampidano! Drop 1 in de loop van deze week verkrijgbaar en drop 2 in de eerste week van maart.

 

Dat wordt een super gekleurde zomer met de nieuwe SS18 collectie van Kidz-Art! Drop 1 verkrijgbaar vanaf de eerste week van februari en drop 2 vanaf de eerste week van maart.

 

Mooi en stylish is de SS18 collectie van Miss Guilty. En zo leuk om te twinnen! Vanaf de eerste week van februari verkrijgbaar.

 

Miss Sophies, een prachtig merk voor meisjes met een Frans stijltje. Vanaf de eerste week van februari verkrijgbaar.

 

Sporty meets tropische printjes, Moodstreet SS18 is weer helemaal te gek! Na de eerste week van februari verkrijgbaar.

 

De collectie van NoBell is echt iets voor de hippe grotere meiden. Dit is nu al mijn favoriete outfit! Vanaf de 2e week van februari verkrijgbaar.

 

Heb je iets grotere meiden dan is de SS18 collectie van Street Called Madison misschien wel iets voor jou! De leuke mixjes en details spreken mij aan! Vanaf de tweede week van februari verkrijgbaar.

 

De SS18 collectie van NoNo is super uitgebreid, girly setjes maar ook stoer want check maar eens dat fijne jeans broekje! Verkrijgbaar drop 2 is vanaf de tweede week van februari verkrijgbaar en drop 3 vanaf de tweede week van maart.
Bij een nieuwe outfit horen natuurlijk ook een paar nieuwe sneakers. En hoe gaaf zijn deze van Red Rag, de nieuwe SS18 collectie is vanaf de eerste week van februari verkrijgbaar.

 

De SS18 collectie van Studio Maison bestaat uit zulke stylish schoenen. Zowel sneakers als boots, daar loop je deze zomer super hip mee! Verkrijgbaar vanaf de tweede week van februari.

 

En deze collectie van SUPERREBEL moet je zien! De stofjes, de kleurtjes, het gave hippe stijltje.. Daar laat ik jullie snel graag meer van zien hoor! Verkrijgbaar vanaf de tweede week van februari.

 

En al wat leuks gespot?? Uiteraard gaan deze merken de komende tijd regelmatig terugkomen in de blog!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *