Sneak peek TOPitm

Je hebt waarschijnlijk al een paar eerste beelden gezien van deze nieuwe collectie maar in dit blog nog meer nieuwe beelden. Zoals ook de voorgaande collecties bestaat de SS18 collectie van TOPitm uit twee leveringen. De eerste levering, vanaf deze donderdag dus verkrijgbaar, heeft als hoofdthema de kleuren navy met rood en wit. Kleuren die mij gelijk doen denken aan de maritieme sfeer. De sfeer van de zomer, de haven met de vele visserbootjes en een warme bries door je haren. Het gevoel van vrijheid, en dat past perfect bij het thema ‘free as a bird’.

De ss18 collectie van TOPitm oogt heel fris en origineel door het gebruik van de vogelprint. Omdat de kleuren en afbeelding steeds bij de diverse items terugkomen perfect onderling te combineren. En omdat de collectie bestaat uit zowel jurkjes, rokjes als broeken kan dat combineren ook probleemloos gebeuren. Ideaal zodat je de ene dag een sporty stijltje kunt creƫren en de andere dag meer een girly outfit.

Knap weer van TOPitm dat ze hun eigen herkenbare twist aan de SS18 collectie hebben weten te doorvoeren. En weer gemaakt van de meest mooie stoffen, want ja.. ik heb al een prachtige set uit de SS18 collectie ervan in huis! De foto’s hiervan hebben jullie nog tegoed, ik zeg: check vooral deze donderdag de blog!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *