Review TOPitm SS18

Het was nog een verrassing wat erin zou zitten, dat maakt het vaak des te leuker. Super blij verrast was ook Alizée toen er in het pakketje een hele fijne lange broek met een leuk gestreept shirtje in zat. Dit soort broeken zijn Alizée op het lijf geschreven, ze vindt ze zo heerlijk zitten. En ideaal van zo’n broekje dat je het lekker lang kunt dragen. Want nu kan hij al prima maar straks in het voorjaar en een minder warme zomer helemaal perfect.

Zoals ik jullie al eerder had verteld bestaat de eerste levering van de SS18 collectie van TOPitm uit de kleuren navy, rood en wit. En naast een lange broek zitten er ook verschillende rokjes, jurkjes, een prachtig jasje en zelfs een te gekke jumpsuit in de collectie. En alles natuurlijk perfect af te stylen met de bijpassende leggings.

Goed, maar nu iets over het setje wat Alizée mag reviewen. Allereerst, ja ik weet dat het geen meeuw is die door TOPitm als afbeelding is gebruikt maar hey ik vond het maritieme thema hier zo goed bij passen dat ik los ben gegaan met wat meeuwen hier en daar..

Had ik al gezegd dat dit broekje een echte musthave is? Een item waarmee je alle kanten uit kunt want qua kleur met zoveel te combineren. Dit soort broekjes zitten heerlijk relaxt en juist ook voor de meiden die niet graag een jeans willen dragen is deze perfect. Hij voelt super zacht aan en is gemaakt van een mooi stofje. En dan de details, wauw, het is echt geen recht toe recht aan broek hoor. Nee, de vele details maken deze broek iets speciaals. Als eerste vallen natuurlijk de geborduurde vogels op bij de zakken. En in de taille zit een mooie taille koord met rode kwastjes bij de uiteinden.

Het rood met wit gestreepte shirtje heeft op de voorkant weer de vogelafbeelding, deze is mooi op het shirtje geborduurd. Deze afbeelding vormt de rode draad door de eerste levering van TOPitm. Bij de mouwtjes heeft het shirtje een mooie luxe afwerking door het gebruikte navy kanten randje.

Qua maatvoering vind ik deze set goed op maat vallen. Alizée valt dit jaar een beetje tussen de maten in met haar 1.28 lengte. Ik was bang dat maat 122/128 echt te klein zou gaan worden omdat setjes van vorig jaar in die maat nu te klein zijn. Dit setje had ze toch ook nog wel in maat 122/128 kunnen hebben, maar omdat het nog geen voorjaar is heb ik voor de 134/140 gekozen. En deze kan ze ook prima hebben. Ondanks dat ze smal is sluit het broekje goed aan, ook in de taille, die je desgewenst nog wat kunt aantrekken.

En nu lekker shoppen jullie bij TOPitm, ik ben heel benieuwd naar jullie aankopen!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *