Someone, sparkle it is!

Vrijwel ieder kind is er gek op, de ‘ omkeershirtje’. Je weet wel, die shirtjes met pailletten die je om kunt keren en er op die manier een ander kleurtje of afbeelding komt te staan. Maar…. ouders zijn er niet altijd fan van.. ik ook niet hoor, veel van dat soort shirtjes vind ik schreeuwend lelijk als ik heel eerlijk mag zijn. Maar hey, ik ben de beroerdste niet dus als mijn kind mij met smekende ogen aankijkt of ze alsjeblieft ook een omkeershirt mag hebben tja wat doe je dan? Nou dan ga je gewoon op zoek naar een shirt die aan alle vereiste voldoet. Waar dochterlief blij van wordt en die ook door mijn keuring komt.

Toen ik laatst bij KO&FLO was zag ik een tafel bomvol gezellig kleurtjes, wat bleek, de nieuwe zomercollectie van Someone was binnen gekomen. OOOhh hoorde ik mijn dochter roepen en ze had al het shirtje met heel veel pailletten in haar handen. Eerst dacht ik oh nee hè, maar toen dacht ik hey wacht eens deze is WEL leuk! Wat een tof shirtje, mooie zomers kleurtjes, leuk met de rode accenten langs de mouwen en de visopdruk van pailletten is gewoon heel erg mooi gemaakt. Yeah, we hebben een match! Dochterlief helemaal happy en deze mama ook! Bij het shirtje konden verschillende soorten rokjes uit de Someone collectie. Dit rode plooi rokje vond ik een schatje, hij matcht perfect bij het shirtje maar ik weet nu al dat ik hem ook met andere merken straks veel zal gaan combineren. Het is een soepel vallend plooirokje met een elastieken boord in zilver met wit, een ideaal basis rokje!

 

De collectie van Someone kenmerkt zich door veel vrolijke kleurtjes en bedrukkingen. Het is ook een heel betaalbaar merk. Het shirtje kost 19,95 euro en shop je hier en het rokje kost 24,95 euro en shop je hier. Qua maatvoering valt het prima op maat, Élodie draagt van zowel het shirtje als het rokje maat 128 en ze is zo’n 1.24 lang.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *