Little Miss Juliette twinning looks

De één draagt graag jurkjes, de ander draagt in de zomer graag korte broekjes. Hoe leuk is het dan om een outfit te creëren waar ze beide helemaal happy mee zijn EN die op elkaar afgestemd is. In de nieuwe SS18 collectie van Little Miss Juliette vond ik deze twee te gekke outfits.

Deze zomer ben ik groot fan van de collectie van Little Miss Juliette, want wat een top items hebben ze! Van stoer tot girly en alles er tussen in. Ook mooie stofjes komen in de collectie terug, zoals de suède look waar de setjes van de meiden van is gemaakt.

Het jurkje wat Élodie draagt heeft een super zachte suède look. Daardoor draagt het heerlijk en valt het mooi losjes om het lichaam. In de taille zit een elastische band voor een mooi contrast. op de borst een opdruk om het geheel mooi te breken. Het jurkje is onderaan super mooi afgewerkt door de see thru bloemetjes.

Over het suède broekje van Alizée draagt heb ik op social media al veel leuke reacties gekregen. Het is dan ook echt wel een topper voor deze zomer. Ook dit broekje heeft een suède look en onderdaan de see thru bloemetjes. Mooi is ook het accent aan de beide zijkanten van het broekje, daar zit een mooie sierbies. Met dit broekje krijg je gelijk zo’n Ibiza feel good gevoel. en laten we daar nu net in april naar toe gaan. Deze outfit gaat dan ook zeker mee!

Het shirtje wat Alizée draagt heeft een allover stipjes print. Door de verschillende kleurtjes in het shirt heel makkelijk te combineren. Het borstzakje springt er leuk uit door de lichtroze kleur.

Wist je dat Paradekids een groot deel van de nieuwe zomercollectie van Little Miss Juliette verkoopt? Leuke jurkjes, rokjes, vestjes, check it out!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *