SS18 bobbi ravioli review

Wat is er nu heerlijker dan nu met die kou lekker thuis met een kop koffie of thee online de leukste kinderkleding te shoppen (of voor jezelf natuurlijk)?

Nou heel goed nieuws dan voor jullie want de nieuwe ss18 collectie van bobbi ravioli is NU verkrijgbaar! Een collectie is weer gemaakt van de mooiste stoffen en mooie model jurkjes. Stuk voor stuk tijdloze modellen met een perfecte pasvorm. Opvallend zijn de frisse, preppy kleuren met verrassende details. Helemaal af! bobbi ravioli gebruikt fijne zachte stoffen en fabriceert met respect voor mens en milieu. Daarbij wordt de collectie in zeer kleine oplages geproduceerd, waardoor je altijd verzekerd bent van een origineel product!

Wij ontvingen een paar dagen geleden al een jurkje uit de nieuwe collectie, en het leuke hiervan is dat je dit jurkje al lekker snel aan kunt. We hebben het nu met blote benen op de foto gezet maar met een maillot of legging kun je het nu al direct aan!

bobbi ravioli is een prachtig merk voor meiden van twee tot en met tien jaar, meiden die graag jurkjes dragen. Hoe leuk is de drukapplicatie op het jurkje waarmee je goed kunt afwisselen. Met een andere kleur strik erop creëer je weer een totaal andere look.

De kleur groen met navy en rood vond ik een verrassend mooie combinatie. Het jurkje wat Élodie draagt is echt een heel mooi model jurkje. Het valt mooi aansluitend en de stof is zo zacht!! Dat vind ik echt een grote meerwaarde waarmee bobbi ravioli zich onderscheidend maakt. Het jurkje heeft een sportief uiterlijk en is afgewerkt met rood-witte streep in de taille. Het jurkje heeft geen ceintuurtje. Met de groene kousen en rode Koel4kids laarsjes een super mooie combinatie.

Het jurkje wat Élodie draagt valt mooi op maat, ze heeft maat 122/128 en dit valt perfect met nog voldoende groeiruimte. Alle items zijn alleen te bestellen via de website, zodat de exclusiviteit absoluut gewaarborgd blijft. Op is dus ook daadwerkelijk op! En welk jurkje van bobbi ravioli vind jij een absolute musthave?

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *