Waaaw review, knallend en opvallend!

Vorige week ging de nieuwe ss18 collectie van Waaaw online, en wat ging het hard!! Sommige items waren binnen no time al uitverkocht, zowel bij Waaaw zelf als bij de diverse verkooppunten. Ik vind dat altijd wel iets hebben, dat er op een bepaald item zo’n run is. Knap toch iedere keer weer van de ontwerpster om net dat te bedenken wat super aanspreekt.

Wat mij als eerste aansprak is de panter print! Ja ja, nog een panterprintje in de kast? Ik hoor het jullie denken.. Maar echt, ik krijg er geen genoeg van. Ik vind dit juist een printje om heerlijk mee te combineren. Omdat ik bij de meiden al snel de nieuwe collecties wil gaan dragen is een vestje onmisbaar. Op die manier kan alles lekker snel aan dus ook lang plezier ervan.

Het sportieve vest met panterprint was daarom voor mij een echte musthave en zo tof weer dat ik deze van Waaaw mocht reviewen! Ik kreeg een prachtig pakketje van ze thuisgestuurd met naast het vest nog de leuke panter ceintuur en drukker voor op een jurkje. Om de set compleet te maken ben ik weer super goed geholpen voor Paradekids. Ook hier kun je Waaaw shoppen en vond ik het mooie gele jurkje en de panter legging.

Het totaal plaatje maakt me echt verliefd! Het panter vest heeft een sportieve look door de steekzakken in de zijnaad. De details zijn top, de zwart-witte en gouden glitterband op de rechter mouw en de kleine witte opdruk op de rug en borst geven dit vest een echte wauw uitstraling.

Geel is zo’n heerlijke zomerse kleur. Ik kreeg gelijk zin in het voorjaar bij het uitpakken van het pakketje met het gele jurkje! Ik vind dit model jurkje echt super, het heeft plooitjes rondom de hals en een keyhole op de rug. Combineren blijft natuurlijk het leukste dus de gele ceintuur die er standaard bij zit heb ik gebruikt als haarband en de panterversie als ceintuur. De panterlegging maakt deze outfit helemaal af!

Eigenlijk is een outfit niet compleet zonder een mooie ketting van klick-!T! Wij, of ik kan beter zeggen de meiden, zijn echt hele erg fan van deze kettingen. Ze zijn ook zo leuk, door de verwisselbare magneetbuttons kun je bij iedere outfit een bijpassend button dragen.

Maatadvies: Alizée is 1.28 groot en draagt de hele set in maat 122/128. Het vest en de legging vallen goed op maat. Het jurkje valt iets groter meer als een 128/134. Voor Alizée perfect want die valt nu net vaak tussen maat 128 en 134 in.

Paradekids heeft nog enkele maten van de panter legging en het gele Fold color jurkje op voorraad. Het panter vest gaat hard, daarvan is nog maat 122/128 bij Paradekids op voorraad en bij Waaaw zelf nog maat 110/116 en 122/128. Zo check snel de webshop voor je te laat bent!

x

Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *