Sunny day @ the beach met Soft & Jolly en Braqeez review

Een zondag aan de Zeeuwse kust, wat heerlijk om daar even uit te waaien op het strand! We hebben die middag een heerlijke strandwandeling gemaakt, dus DE perfecte manier om de nieuwe schoenen van Braqeez eens uitvoerig uit te testen. En check ook eens het super toffe jurkje van Soft & Jolly!

Braqeez staat voor trendy schoenen, dat kun je bij deze boots goed terug zien in het kleurgebruik en de patches. Energiek: dat zijn kinderen en dat wil Braqeez ook uitstralen, enthousiast en krachtig! Braqeez staat ook voor vrolijkheid, nou kijk maar naar die smilie op de boots! Een beetje opvallen mag! Met Braqeez schoenen kom je opmerkelijk voor de dag en kan je je zelfverzekerd voelen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zoals de beste leersoorten en eigen leesten. Stoer, tja met Braqeez kun je zeker weten stoer voor de dag komen!

Van Braqeez mochten we zelf een paar schoenen uitzoeken uit de nieuwste SS18 collectie. Best een opgave want de collectie heeft weer een aantal toppers hoor! Maar voor Alizée zelf was de keuze eigenlijk al heel snel gemaakt, die zilveren boots met de te gekke patches, die moesten het echt gaan worden! Eerst twijfelde ik nog, want konden we niet beter kiezen voor een laag model zo richting de zomer. Maar ik ben achteraf blij dat we Alizée haar keuze hebben aangehouden, want hoe cool zijn deze! Ze zijn lekker opvallend door de zilveren kleur en de diverse patches, en toch kun je ze perfect met veel outfits combineren. Zo zijn ze leuk onder een jurkje of rokje om de outfit net even wat stoerder te maken, en daar houdt Alizée van.

Stoer is ook echt het jurkje wat we van Soft & Jolly ontvingen, wat een gave kleur groen heeft dit jurkje! En een heel mooi model door de opvallende wat bredere elastische tailleband wat een leuk gesmockt effect geeft. Het jurkje heeft een all-over zwarte stippen print en een leuke print aan de achterkant. Tof zijn de ongezoomde accenten, dit geeft het jurkje een lekker stoer uiterlijk. Kenmerkend aan de hele collectie van Soft & Jolly is dat ze zachte kleuren gebruiken, stoer maar toch ook weer girly door de wat wijdere rokjes en jurkjes. Leuk aan dit jurkje zijn verder de contrasterende biesjes en ook het leuke kleine zakje voor op de borst. De onderkant van het rokgedeelte loopt rond en is aan de achterkant wat langer.

Het jurkje van soft & Jolly vind ik prima op maat vallen, Alizée is 1.28 en draagt het jurkje in maat 122/128. Ook in de collectie zitten bijpassende kniekousen. De grijze sokken hebben een donkere contrast streep en vallen goed op maat. Tegenwoordig kun je Soft & Jolly via hun eigen webshop kopen, hoe ideaal! Het jurkje shop je hier en de kniekousen hier.

Die toffe boots van Braqeez zijn naast de vele andere modellen terug te vinden in de eigen webshop van dit toffe schoenenmerk!

x

Elise

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *