Today it´s a Br@nd day REVIEW

Vanmorgen, 10.00 uur.. trillende vingers van heel veel moeders vol spanning wachtend op de verkoop die online zou gaan. En ik denk dat iedereen wel weet over welk merk ik het heb, want er is vrijwel geen enkel ander merk wat ieder seizoen ons zo weet te boeien… Br@nd natuurlijk. In tegenstelling tot de voorgaande jaren kregen we in aanloop voor alles online ging iedere dag wat meer beelden te zien van de collectie. Voor vele heel erg prettig zodat je al je lijstjes en combinaties rustig vooraf kon maken. Maar het blijft altijd spannend welke opdrukjes Br@nd dit seizoen weer heeft en op de site zie je vaak net weer leuke verrassende combinaties. Persoonlijk vind ik het altijd fijn als je items van het nieuwe seizoen kunt combineren met items uit het voorgaande seizoen. En daar heeft Br@nd ook perfect op in gespeeld want zo zag ik de paarse kniekousen voorbij komen die leuk te combineren zijn met de nieuwe collectie. En gelukkig hangt hier het paarse vestje van de winter nog in de kast, dus die kan lekker door gedragen worden. En door de goede kwaliteit ziet het vest er nog als nieuw uit, dat is ook het sterke punt van Br@nd, de echte topkwaliteit. Kleding wat er na 100x wassen nog mooi uitziet, dankzij het gebruik van mooie duurzame stoffen en de productie in Portugal.

Ik had jullie vanmorgen natuurlijk al een kleine sneak laten zien van het setje wat ik van Br@nd mocht reviewen. En wat een heerlijk fris en zomers setje! Ideaal setje voor een fijne zomerse dag, voor op vakantie of gewoon naar school natuurlijk. En is het nog wat te fris voor blote schouders dan heeft Br@nd er natuurlijk die te mooie vestjes bij die er leuk mee te combineren zijn. De summertop heeft op de rug elastische kruisbanden en op de voorkant een frisse gele afbeelding. Wat voelt het summer shortje super zacht aan! Deze variant met de streep is gemaakt van zachte jersey en heeft een gevoerde binnenkant. In de taille een touwtje en aan leuke zakjes aan de zijkanten en op de achterkant een kontzakje. Alizee is 1.23 lang en smal gebouwd, dit setje draagt ze in maat 122/128. In het topje heeft ze nog wat groeiruimte, het broekje valt niet zo heel erg groot uit en deze maat zit mooi aangesloten.

 

Momenteel shop je Br@nd alleen online via de eigenwebshop. Over een kleine twee weken ongeveer zullen de meeste items ook in de geselecteerde stenen winkels liggen. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie van Br@nd hebben geshopt.

Liefs, Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *