Levi’s & Giga shoes

Een ‘match made in heaven’.. dat is wat ik dacht toen ik de sneakers van Giga en de shirtjes van Levi’s zo bij elkaar combineerde. Gewoon lekker basic en juist dat is wat het sterk maakt.

Van Giga mocht ik deze geweldige sneakers reviewen. In de zomer vind ik witte sneakers echt ideaal te combineren dus je zal ze nog regelmatig in de blogs terug zien komen. Het zijn sneakers die volledig van leer zijn gemaakt en je kunt dus ervan op aan dat ze een top kwaliteit hebben. Ze hebben een heel fijn stevig voetbed en door de rits aan de zijkant gaan ze ook zonder de veters los te maken goed aan en uit. Verder heeft deze sneaker aan de achterkant een zilveren afwerking wat zorgt voor een sportieve look. Volgens Alizée zitten ze ook echt heerlijk, sluiten ook bij smalle voeten mooi aan en vallen goed op maat. Als je een sneaker zoekt die met vrijwel alles te combineren valt dan vind ik deze een echte aanrader. Ik weet zeker dat we er hier de hele zomer veel plezier van gaan hebben. o.a bij Omoda shop je deze sneakers of kijk op Giga shoes voor alle verkooppunten.

En dan mijn jeugdsentiment.. Levi’s.. Ik denk voor veel van jullie wel herkenbaar dat er een periode was dat je alleen nog maar gezien wilde worden in je Levi’s jeans. Ik heb thuis net ze lang gezeurd dat ik er eentje mocht, en god wat was ik er blij mee!! De jeans mocht van mij maar zelden in de was uiteraard. En dan zie je ineens voor je eigen kids een super toffe kinderlijn van Levi’s, wauw in één klap kwamen alle memories weer terug! Ik kon het daarom ook niet weerstaan om deze twee shirtjes van Levi’s voor de meiden te kopen toen ik zag dat Ko&Flo ze binnen had. En ik geloof dat ik niet de enigste ben want ze vertelde me dat ze echt de winkel uit vlogen! Logisch ook wel, gewoon een fijn shirtje, mooie pasvorm en voor een mooie prijs want je shopt deze voor 17,50 euro. Er is een meisjes en jongens variant van. Ik heb gekozen voor de meisjesvariant want die zijn wat getailleerd. De shirtjes vallen vrij ruim, mijn meiden hebben beide maat 116 van het shirtje aan en zit echt perfect met zelfs nog wat ruimte over.

Live in Levi’s!

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *