TOPitm, summerlook

TOPitm is een merk wat uiteraard niet kan ontbreken deze zomer. Mooie duurzame kleding met een fashionable look. Veel van de items kunnen perfect onderling gecombineerd worden en ook voor jongens zijn er super gave setjes te maken. De collectie is niet heel groot, dit heeft een reden. De missie van TOPitm is namelijk om de overproductie in de kledingbranche te beperken. Dus luisteren naar de consument en naar behoefte kleding produceren.

Alle kinderkleding van TOPitm wordt gemaakt in Portugal. De stoffen worden daar uitvoerig getest op duurzaamheid en krimp. Opvallend is de zachtheid van de TOPitm stoffen, dit komt door de speciale carbonfinish. Op die manier dragen kinderen het graag, en dat is wat we willen toch?

Wat zeer zeker deze zomer ook niet kan ontbreken zijn de langere rokken voor de meiden. Alizée draagt de maxi rok met een triangle print in de kleur navy/ecru. Heel lastig om goed op de foto te krijgen maar in de stof zitten hele kleine gekleurde spikkeltjes verwerkt. Ik was echt blij verrast toen ik dit zag na ontvangt van het pakketje, dit geeft de rok weer net een apartere look. Aan de zijkant van de rok zitten splitten, daardoor kunnen ze prima met deze rok fietsen, rennen en Alizée heeft er zelfs al ratslagen mee gemaakt.

De rok hebben gecombineerd met de zeegroene kleur top met franjes. Deze top is een aansluitend model en heeft o de voorkant een inzet met dezelfde print als de rok. De top kan natuurlijk ook prima op een jeans shortje gedragen worden.

Paradekids heeft nog enkele maten van deze set verkrijgbaar met korting! Mocht de juiste maat er niet bijzitten kijk dan eens bij TOPitm zelf, Kixx-online of Amazingkids.

Alizée draagt de gehele set in maat 122/128. De rok valt mooi op maat, de top valt echt klein dus let daar op om die een maatje groter te nemen.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *