WaaaW, shop nu met korting!

Wat is deze maxi jurk van WaaaW heerlijk kleurrijk, en het stoere printje brengt het juiste evenwicht.  Opvallend aan deze maxi jurk zijn de prachtige schouderbandjes met een mooie glitter erin verwerkt.

Uiteraard is deze maxi jurk ook voorzien van de welbekende drukkers die WaaaW speciaal en uniek maken. Ik heb ervoor gekozen om dit keer gewoon de originele drukkers te gebruiken, maar uiteraard is een mooie bloem ook super tof. En omdat in de jurk zoveel kleurtjes zitten kun je vrijwel iedere applicatie ermee combineren.

De jurk is gemaakt van een mooi zachte stof, deze stof is dan ook duurzaam. Dit is een belangrijk speerpunt bij WaaaW, ze werken met de beste en betrouwbare leveranciers. Er wordt gebruik gemaakt van eerlijke materialen die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. WaaaW is daarom niet alleen hip maar heeft ook een lange levensduur. Daarbij opgeteld de gunstige prijzen en het is echt een merk wat niet mag ontbreken in de kast van je dochter.

En nu is shoppen wel heel aantrekkelijk want alleen vandaag shop je de zomercollectie met maar liefst 40% korting op de site van WaaaW zelf, ook deze te gekke maxi jurk! Wees er snel bij want morgen (maandag) zal de korting 30% zijn. De jurk shop je hier.

Maatadvies: de maxi jurk valt vrij lang, omdat Alizée smal is kan ze nog met gemak maat 110/116 van deze jurk aan. Van de overige WaaaW kleding draagt ze wel gewoon haar eigen kledingmaat (122/128).

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *