WaaaW, spring is in the air!

Mijn zwak voor panterprintjes is vrij groot te noemen dus toen ik zag dat dit printje verwerkt was in de nieuwe zomercollectie van WaaaW werd ik erg blij! Voor sommige misschien een overkill aan panterprint, snap ik want het is natuurlijk best smaakgevoelig, maar ik vind het gaaf.

En omdat het gisteren zo heerlijk weer was kon gelijk het nieuwe setje van WaaaW aan. En wat kan ik daar dan weer van genieten, al die nieuwe items die echt gedragen worden in plaats van dat ze in de kast liggen te wachten tot de temperatuur wat beter is. De sterke eigenschap van WaaaW is dat je eindeloos met de items kunt combineren. Zo heb ik van de nieuwe collectie 1 shirtje, 2 rokjes en een legging en daarmee kan ik met wat items van vorig jaar super combineren. De diverse combinaties laat ik jullie snel zien maar eerst deze combinatie. Het lijkt een jurkje maar het is een los shirtje met rokje. Voordeel hiervan vind ik dat ik het rokje weer met een effe shirtje kan combineren en het shirtje kan ook weer leuk op een effe rokje. Het rokje in tricot heeft een lichte A-lijn en aan de zijkant een streep. Élodie draagt van zowel het rokje als het shirtje maat 122/128 en zit perfect (bij een lengte van 1.17). De legging heb ik wel in 110/116 gedaan omdat ik een hekel heb aan te ruime leggings. Deze maat valt mooi smal en sluit daardoor perfect aan. Vind deze kobalt kleur echt prachtig en met de applicatie helemaal af. ’s middags kon het al prima zonder vestje maar in de ochtend wel nog met vest, en het groene Br@nd vest van vorig jaar is er super bij. En wie wat bewaard heeft nog wat want het hoofdbandje heb ik ooit eens bij het Kruidvat gevonden en past nu perfect bij dit setje.

En check die geweldige schoenen van Bunnies, prachtig door de gouden accenten. Binnenkort laat ik jullie hier meer van zien in een review.

De nieuwe collectie van WaaaW is nu te koop via de site van WaaaW zelf of bijvoorbeeld bij Dijk36.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *