Bandy Button Spring / Summer 2017

Hey hippe mama’s hebben jullie het té leuke Franse merk Bandy Button al gespot?! Wauw wat een gave SS17 collectie hebben ze uitgebracht, ik ben een echte fan!!

Ik vind hét geweldig dat het net even anders is dan anders.. Daar hou ik enorm van. Prachtige kleuren en prints wat een unieke stijl geeft. Ik volg ze al wat langer op Instagram en ik krijg er altijd flinke inspiratie van. De foto’s die ze steeds delen, in 1 woord PRACHTIG ! Echt een aanrader om ze daar te volgen.

https://www.instagram.com/bandybutton/?hl=nl

About Bandy Button..

De essentie van “Bandy Button” is om “coole” kleren te ontwerpen waarin kinderen comfortabel in kunnen spelen en de wereld ontdekken en vrijheid voelen. Ze gebruiken alleen hoogwaardige stoffen, comfortabel, en gemaakt om lang mee te gaan van een generatie naar de andere. Ze  hopen dan ook dat de kleding hun favoriete kleding wordt. De prenten en illustraties zijn allemaal handgemaakt. De collectie is geïnspireerd door de jaren ’70 en speelt zich af in Los Angeles. Geheel in een ontspannen sfeer wat je heel duidelijk terug ziet komen in de foto’s, met gave rolschaatsen, skate boards, korte broeken, overalls en Teddy jasjes .. I Just Love it 🖤

Ze hopen dat ook jullie meer van deze collectie willen ontdekken en op deze manier samen verder te groeien …

Let’s the story begin …

Groetjes Cindy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *