WAAAW uniek en hip!

Wat is WaaaW toch een prachtig merk! In de afgelopen zomercollectie hadden ze ook al een toffe panterprint in de collectie zitten, en ook deze winter ontbreekt deze print niet. En dan net weer met een andere draai eraan, en toch met het unieke karakter van WaaaW. Want hoe herkenbaar zijn de items met drukkers waarbij je eindeloos met leuke applicaties kunt blijven variëren. Ik ben er weg van, het is echt een merk wat je zo goed kunt combineren met weer andere merken. Plus ben ik dik tevreden over de kwaliteit.

Van WaaaW kregen we dit te gekke jurkje met legging en applicatie opgestuurd. En Anouk, de eigenaresse van WaaaW weet precies wat ik leuk vind dus dit jurkje was een schot in de roos! En ook Alizée is helemaal happy met dit jurkje want het is gemaakt van een mega zachte stof. Omdat ik zo weg ben van deze stof, en omdat er zelfs bijna ruzie was tussen de meiden wie het jurkje aan mocht, heb ik inmiddels ook de broek ervan in huis. Die is gemaakt van hetzelfde stofje en heeft toffe flare broekspijpen.

Het panterjurkje heeft langs de mouwen een gouden tape als mooi detail. Tevens op de voorkant twee steekzakjes ter contrast en linksboven de welbekende basisdrukkers. Hier kun je steeds weer een andere kleur drukker op doen, zo creëer je super eenvoudig weer een andere look. Leuk is het dan om de kleur van de applicatie terug te laten komen in de legging. De legging die Alizée draagt komt uit de basiscollectie van WaaaW. Ik hou van haarbandjes, en het is niet zo dat de meiden ze altijd even braaf ophouden hoor 😉 Maar zeg nu zelf, hoe leuk is het om de outfit helemaal af te stylen met zo’n leuke geknoopte haarband van WaaaW? Deze zit trouwens erg lekker volgens Alizée, zacht en niet te strak.

De pasvorm van WaaaW vind ik heel mooi, het valt mooi aangesloten. Alizée draagt van zowel het jurkje als de legging maat 134/140 bij een lengte van 1.31. Via de webshop van WaaaW zelf kun je de gehele collectie inclusief de mooie applicaties heel eenvoudig bestellen. Vanaf 25 euro is het verzenden gratis!

Heb jij al een mooie WaaaW outfit in huis voor je dochter?

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *