WOW let’s go Quapi girl review

De eerste levering van Quapi hangt inmiddels te pronken in de winkels en is verkrijgbaar in de diverse webshops. Een prachtige collectie weer met voor ieder wat wils. Want of je nu gaat voor de opvallende zebraprint, of voor de mooie coral kleur, er is altijd wel een passende outfit te vinden.

Onze voorkeur ging uit naar het groene jurkje, die is toch helemaal te WOW?? Die groene kleur vind ik helemaal te gek, stoer ook. Wat je misschien in eerste instantie niet goed ziet op een plaatje is de mooie gouden glitter lurex die in het streepje is verwerkt. Echt te gek! En geen paniek over een kriebel hoor, de stof is lekker zacht en prikt niet!

Het jurkje heeft een los ceintuurtje in een coral kleur, die kleur komt weer leuk terug in de tekstopdruk. Het jurkje is gemaakt van een fijn zacht soepel stofje, en heeft aan de zijkanten een splitje waardoor rennen en lekker spelen helemaal prima gaat in dit jurkje.

Voordeel van dit Quapi jurkje is dat je het nu al lekker kunt dragen, natuurlijk nog wel met een maillot. Élodie draagt de groene maillot uit de wintercollectie van Quapi eronder. Straks als de temperaturen het toelaten gaan we het jurkje combineren met de bijpassende gouden kniekousen, want die matchen ook zo tof met het jurkje.

Het jurkje valt prima op maat, Élodie is rond de 1.27 lang en draagt maat 134/140 van het jurkje. Qua lengte heeft ze nog wat groeiruimte, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat ze er de komende paar maanden plezier van heeft.

Bij Merkmeisjeskleding is dit jurkje nog in enkele maten verkrijgbaar, echt een aanrader!!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *