Jubel zomer 2019: seaview

Wat fijn al die mooie nieuwe zomercollecties, maar nog fijner is het als je de kleding direct lekker aan kunt trekken.

En met dit setje uit de eerste zomerlevering van Jubel is het geen probleem dat het nog koud is. Want eigenlijk is dit zo’n setje wat je het hele jaar door lekker kunt dragen. Nu, maar ook straks richting het voorjaar en de zomer is dit setje ideaal.

Deze set die we van Jubel ontvingen komt uit de eerste levering met als thema seaview. De kleuren rood, roze en navy wisselen elkaar perfect af.

De navy sweatpants is zo’n mega fijn broekje! Hij draagt echt heerlijk, voor mee naar school of om heerlijk te relaxen in het weekend. Aan de zijkant zit een leuke rood/witte contrastbies. De tailleband is elastisch en kan met behulp van het tunnelkoord nog wat aangesnoerd worden mocht dat nodig zijn. De broek is gemaakt van een soepele katoenen stof met een lichte stretch erin verwerkt.

Tout va bien! Mijn Frans is echt niet zo goed maar deze vertaling kan ik nog net maken: alles is goed! En dat deze sweater goed is dat kan ik je verzekeren! Een katoenen sweater kan het hele jaar door lekker gedragen worden. Op de voorkant de blauwe geborduurde tekstprint. En de rode all-over print matcht weer tof bij de rode contrastbies op de broek!

Fijne sneaker eronder en je bent totally ready voor deze zomer! Voor net wat extra’s heb ik een los jeans kraagje eronder gedaan. Alizée is 1.30 lang en draagt deze set in de grootste maat van Jubel namelijk maat 140. Dit zit prima bij haar, zo zie je maar, ook de iets grotere meiden kunnen perfect shoppen bij Jubel! Deze outfit is nu verkrijgbaar bij Paradekids.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *