Biobuddi 100% milieuvriendelijk speelgoed

Ken je het speelgoedmerk Biobuddi al? Lees echt eens verder en kom meer te weten over de Biobuddi bouwset die gemaakt is van volledig biologische materialen.

Nederland heeft er een nieuw speelgoedmerk bij: Biobuddi. Men gebruikt biobased materialen voor de productie, namelijk groene PE uit rietsuikerafval.

Het motto van het merk is dat alle kinderen moeten kunnen spelen met veilig speelgoed dat het milieu niet aantast. Daarom gebruikt de fabrikant polyethyleen dat is zijn gemaakt uit de resten van de suikerrietplant.

Biobuddi is de producent van wereldwijd gecertificeerd educatief speelmateriaal in de vorm van modulaire bouwstenen.
Biopromotions is er in geslaagd voor het produceren van de bouwstenen een procedé te ontwikkelen, waardoor deze nu gemaakt kunnen worden van volledig biologische materialen, met behoud van de bestaande hoge functionele kwaliteiten van de bouwstenen.
Hierdoor is Biobuddi nu de eerste speelgoed-producent ter wereld die met een duurzame, ‘biobased’ variant van educatieve bouwstenen komt.

Ook de verpakking en alle toebehoren zijn van natuurlijke producten gemaakt.

Leren lezen is één van de belangrijkste vaardigheden die een kind ontwikkelt. En hoe kan dat nou beter dan spelenderwijs, met makkelijk te hanteren blokjes met letters! Met deze blokjes van Biobuddi bouwt je kind zijn of haar eigen naam, bekende woorden en leert ze uit te spreken en te spellen. De blokjes zijn van natuurlijk materiaal gemaakt, gewonnen uit de suikerrietplant.

Eigenschappen:

  • Deze Biobuddi bouwset bevat een bouwplaat en 36 bouwstenen met letters.
  • De blokjes zijn gemakkelijk te monteren en de letters zijn goed te lezen.
  • De set is gemaakt van biologisch geteeld materiaal en is dus milieuvriendelijk.
  • Door het voorbeeldenboekje leert je kind makkelijk lezen en beter bouwen.
  • Met deze set raakt je kind spelenderwijs vertrouwd met letters en lezen.
  • Met deze speelgoedset ontwikkelt je kleintje zijn of haar motorische vaardigheden.

Deze set is speciaal voor kinderen in de leeftijd tussen de 1,5 en 6 jaar. Met de bouwset kunnen ze eindeloos blijven spelen en door de verschillende sets die verkrijgbaar zijn ook perfect uit te breiden.

Biobuddi is verkrijgbaar bij o.a. Intertoys, Bart Smit en Bol.com.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *