One We Like made with love and organic cotton

Wat mij opviel zijn de leuke zelf ontworpen printjes die gebruikt worden voor de kleding. Een bewuste keuze van One We Like is dat ze kleine collecties maken, dit om overproductie te voorkomen. De focus van One We Like is om kleding te maken van organisch katoen.

Door de zeer duurzame kwaliteit van de kleding kan de kleding met gemak jaren gedragen worden, en dat is ook wat One We Like voor ogen heeft. De kleding kan prima door jongere broertjes of zusjes doorgedragen worden zonder dat het afgedragen eruit ziet.

Er wordt samengewerkt met top illustrators en designers om op die manier steeds weer tot vernieuwende ontwerpen te komen.

One We Like is een Zweeds merk, de ontwerpster Vicky heeft een Zweedse en Engelse achtergrond. Inmiddels is One We Like een kinderkledingmerk wat wereldwijd verkrijgbaar is, uiteraard ook in Nederland.

Het leuke van One We Like is dat het kleding heeft voor ieder type kind. Zo mocht ik twee sets reviewen die totaal anders zijn, stoer en lief. En toch klopt het plaatje ook weer als je ze samen ziet. Te gek vind ik dat als je dat zo terug kunt laten komen in je collectie.

Alizée is gek op deze stoere sweatdress met een allover print van gitaren. De sweatdress is super zacht en heerlijk warm, perfect om nu te dragen! Door de combinatie van sweater in het model van een jurk super relaxt te dragen. Op de voorkant nog stoere steekzakjes. Deze sweatdress is gemaakt van 100% organic cotton. Ook de grijze legging is van One we Like en is echt zoooo zacht!!

Alizée draagt verder de grijze winterboots, model Dirk, van Koel4kids, heerlijk warm zijn deze door de gevoerde binnenkant. Deze boots zijn nu met korting hier te koop.

Élodie heeft juist weer echt een heerlijk meisjes setje van One We Like aan. Door de zacht roze kleur straalt deze set op de een of andere manier seriniteit uit, een stukje rust. Door het model en de zachte stof zit het jurkje heerlijk en de print op het jurkje komt ook weer terug in de maillot.

De meiden dragen alles in maat 8 jaar (maat 122/128). Ben je op zoek naar een origineel merk, en kleding die op een bewust manier geproduceerd is op basis van organische katoen? Check dan echt eens de site van One We Like voor de complete collectie.

x

Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *